Saturday, June 5, 2010

Examples Of Brazilian Waxing

aroma, no flavor


This is another delicate point of our pastry tradition. use or not use the spices? Natural identical natural or artificial?
Questions sacrosanct.
Since I believe there is a bakery, the aroma is intended to provide a specific sensory characteristics to the product. It can sometimes be used to characterize a product (think of a cookie with cinnamon or vanilla), but many times it only serves to give a roundness to smell or taste level.
This, in my opinion, should be the role of the aroma that carries out these functions in very small quantities (we're talking 0.002% of the total mass of a body and therefore not a natural flavor enhanced by chemical synthesis).
Over the past 20 years we have seen in all colors, though. And what's more upsetting is this: biscuits with hazelnuts? Less nuts, nutty flavor more. With butter? Less butter, more artificial butter flavor. And so on.
Here in this case we see a real deception to the consumer. I'm an example of yogurt:
If I buy a strawberry yogurt, I want a strawberry chunks and strawberry flavor + color .
also with artificial flavors we never know exactly what we are eating: If the same naturale infatti mantiene almeno la struttura molecolare di quello naturale, quello artificiale è un prodotto a sé stante usato dall'industria soprattutto per abbattere quei mostri chiamati "costi di produzione": invece di mettere 50 grammi di cannella, ad esempio, metto 2 grammi di aroma cannella artificiale che costa di meno con buona pace della genuinità e la naturalezza. E sì perchè ad un palato anche solo un po' sensibile, non sfugge "l'artificialità" di quei gusti, ma al profitto non si comanda e vai di "essenze magiche". Ed è così che il pasticcere, a tratti, diventa quasi un chimico. Ed è così che nell'industria il chimico sostituisce il vecchio impastatore o il pasticcere.
Ricapitolando: flavorings are to be used in small quantities and, where possible, natural.

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