Calories, quality, authenticity. You can combine them together?
Il biscotto, spesso e volentieri, è uno dei primi alimenti che accompagna le nostre giornate. Perciò, dal punto di vista nutrizionale e non solo, iniziare bene la giornata è fondamentale.
Muovendomi qua e là per la rete e per la comunità del "mangiar bene" trovo sempre un'attenzione molto alta sulle calorie. A buon ragione, visto che le ultime statistiche ci danno sempre più sovrappeso. Eppure molto spesso, quando una cosa è incredibilmente gustosa è anche incredibilmente ipercalorica e ci danniamo per questo, noi che alla gola difficilmente riusciamo a dire di NO .
Lasciato il piccolo preambolo alle spalle ora vorrei focalizzare l'attenzione su un'altra componente fondamentale: which is the amount . There is the frantic search (almost sick at times) some people in the cookie (and not only) low-calorie: the ingredients are often not even count that much and this is totally wrong, in my opinion.
often happens (and we see it every day) that to make a tasty cookie and with quality ingredients will inevitably go up in calories (butter and olive oil are much more heat the margarine and vegetable oils, put the candied lemon ground means putting an ingredient "true" but certainly more calories of 'artificial lemon flavoring ... and so on). So how to combine authenticity and wholesomeness in one fell swoop?
simply by adjusting the quantity. Maybe avoids eating half of the biscuit box / low calorie / non-sa-to-none /-with-ingredients doubts eat 60 grams. (Which are not few, who used to weigh the things you know) a good biscuit flour, sugar, butter, milk, fresh eggs, Italian honey and cinnamon (without water). It gives me all the nutrients I need (and it needs also and especially a child) to start the day with sprint without sacrificing taste.
So, in my humble opinion, attention to the ingredients first (and few good) and then the appropriate amount to our daily calorie consumption. Easy to say ... but not impossible to do so.
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